Modernit ja näyttävät kotisivut yritykselle.

Suunnittelu on loputon prosessi, mutta haluamme luoda verkkoon ratkaisuja, jotka ovat ajattomia. Investoiminen hyvään suunnitteluun johtaa hyvään liiketoimintaan.

01

Prosessi, jossa yhdistyy suunnittelu, strategia ja teknologia.

Keskitämme suunnitteluprosessimme lopullisen käyttäjän tavoitteiden mukaisesti. Projekti lähtee käyntiin yrityksen strategiaan ja markkinoihin perehtymällä. Sitten keskitymme ydinkäyttäjään. Mitä hän haluaa, tarvitsee ja kuinka luoda tuote joka häntä miellyttää. Ensin tehdään piirrokset, wireframet tai prototyyppi. Sen jälkeen luodaan toimiva alusta ja siirrytään interaktiiviseen suunnitteluun.

02

Digitaalinen alusta yrityksen markkinointiin, brändäykseen ja kommunikaatioon.

Ensin strategia, sitten design  tiedämme että oikeanlainen suunnittelu mahdollistaa markkinointikampanjoiden onnistumisen ja erottaa erinomaiset brändit keskinkertaisista. Hakukoneoptimoinnin, konversio-optimoinnin ja kävijäseurannan lisäksi kotisivusi on sosiaalisen identiteetin keskipisteenä tehokkaan sosiaalisen median integraatiomme avulla.

 

OPTIMOINTI

Optimoimme kotisivut ja verkkokaupat käyttäjiä ja hakukoneita varten. Opit myös lisäämään oikeanlaisia linkkejä ja artikkeleita, sekä löytämään sivustosi tärkeimmät avainsanat.

ANALYTIIKKA

Autamme sinua käyttämään sivustonseurantaa oikein. Näet reaaliajassa kävijämääräsi ja mitä he sivuillasi tekevät. Opit mistä kanavista käyttäjät ovat kotisivuillesi päätyneet.

03

Strateginen visio yhdistettynä vahvoihin teknisiin kykyihin.

Teknologian tarkoitus on yksinkertaistaa ja tehdä asiat helpommaksi yrityksille ja heidän kohderyhmälleen. Luovuus ja teknologia kulkevat usein käsikädessä. Monimutkainen teknologia yhdistettynä oikeaan integraatioon luo yksinkertaisuutta. Kaikki meidän suunnittelemat kotisivut ja verkkokaupat on tehty moderneja selaimia ja mobiililaitteita silmälläpitäen. Ne hyödyntävät uusimpia HTML-, CSS- ja Javascript-tekniikoita.

04

Yksinkertaiset, helppokäyttöiset kotisivut yritykselle.

Voit muokata kotisivujasi WordPress-sisällönhallintajärjestelmän avulla. WordPressillä on käyttäjiä jo yli 70 miljoonaa ja teemme sen käytöstä sinulle helpompaa kuin koskaan. Voit vaihtaa sivujesi tekstiä, kuvia ja värejä ja kirjoittaa blogiisi uusia artikkeleita. Tärkeät toiminnot, esimerkiksi kaavakkeiden luominen, sähköpostilistan kerääminen ja verkkokaupan raportit onnistuvat helposti. Voimme myös tarvittaessa aina muokata sivustosi koodia ottamalla yhteyttä asiakastukeemme.

05

Sivuston ylläpito ja tietoturva

Huolehdimme yrityksen kotisivujen ja verkkokaupan ylläpidosta puolestasi. Verkkotunnuksesi ja tietokantasi ovat aina turvassa. Sivustosi toimii parhaalla mahdollisella nopeudella ympäri vuorokauden SSD-pilvipalveliemme kautta. Luotettavan ja skaalautuvan pilvi-infrastruktuurimme ansiosta sinun ei tarvitse koskaan asentaa tai päivittää mitään. Hoidamme kaiken puolestasi.

06

Osaamisalueemme

Web-suunnittelu

Käyttäjäkokemus (UX)

Käyttöliittymät (UI)

Informaatioarkkitehtuuri 

Strateginen konsultointi

Internet-markkinointi

Web-ohjelmointi

Verkkokauppa

Hakukoneoptimointi

Sähköpostimarkkinointi

WordPress

Mobiilisuunnittelu

Sisällöntuotanto

Sisältömarkkinointi

Markkinointikampanjat

Palvelimet ja hosting

Yhteisön hallinta

Brändin identiteetti

Brändin kehittäminen

Graafiset standardit

Kirjoitusasut

Verkkomainonta

07

Hinnasto

Otamme kaikki uudet projektit innolla, mielenkiinnolla ja energisyydellä vastaan. Yleensä saamme kaikki työt valmiiksi 14 vuorokauden sisällä projektin aloittamisesta.

490

Kampanjasivut

  • Kampanjasivun toteutus
  • Sivuston optimointi
  • Maksuton asiakastuki
1490

Verkkokauppa

  • Verkkokaupan toteutus
  • Kaikki edellä mainitut +
  • Varasto & myyntiraportit
  • CRM-integraatiot

Kiinnostuitko palvelustamme?

[unex_ce_button id="content_m2wk9j7zd" button_text_color="#35cae2" button_font="bold_italic" button_font_size="22px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="" button_padding="10px 40px 10px 40px" button_border_width="6px" button_border_color="#35cae2" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#1b1b1f" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="" button_border_hover_color="#35cae2" button_link="http://198.211.127.112/aloita-projekti/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]ALOITA PROJEKTISI[/ce_button]